BUTO INTERJERAS

RINKTINĖS G.

VILNIUJE

Projekto istorija prasideda nuo didelio ir tamsaus koridoriaus, į kurį patekome pirmą kart užėjus į butą. Tapo aišku, kad jo turi nelikti, o pro didžiulius svetainės langus plūstanti šviesa turi pasitikti iš karto. Tai tapo pagrindine užduotimi.
   Perplanavus pertvaras, bet nekeičiant esamų santechnikos ir vėdinimo įvadų buvo sukurtas naujas buto planas. Koridorius tarsi  išnyko, jo erdvė  atsivėrė ir susijungė su bendra virtuvės - svetainės zona. Miegamasis pagal užsakovų pageidavimą pasipildė įeinama drabužine, o vonioje atsirado dušas.
   Interjere naudojamos dvi pagrindinės spalvos - natūralaus ąžuolo ir balta. Balti elementai pasirinkti kaip fonas, tai visos integruotis spintos, durys, sienos. Ąžuolas kaip akcentas - virtuvės salos fasadai, baras, Tv baldas, valgomasis stalas.
   Pagrindinis apšvietimas bute neutralus, tai įleidžiami šviestuvai ir paslėptos Led juostos. Akcentuojami sieniniai ir pakabinami šviestuvai. Pagrindine detale tampa tūrinis šviestuvas virš virtuvės salos. Jis pabrėžia virtuvės zoną, bei apkabindamas gartaukio tūrį ir tampa vientisa kompozicija.